Szállítási és fizetési információk

Frissítés: 2021.11.19.

A termék KOSÁRBA helyezését követően, a PÉNZTÁR menüpontban kiválasztható a kívánt szállítási mód, melynek ára a Vevőt terheli. A szállítási mód kiválasztását követően, a VÉGÖSSZEG tartalmazni fogja a megvásárolni kívánt TERMÉK árát és a SZÁLLÍTÁSI költséget is, melyet a Vevő köteles a kiválasztott fizetési módban teljesíteni. A szállítási mód kiválasztása után, kérlek állítsd be a fizetési módot is!

Az átutalásos fizetési mód választása esetén, a megrendelés megerősítése után, kérlek utald át az összeget az alábbi számlaszámra:

A banki átutaláshoz szükséges adatok: Zsugonics Ferencné Unicredit Bank 10918001-00000063-02060009

KÖZLEMÉNYBEN kérlek, tüntesd fel a rendelésed számát!

Minden esetben ellenőrizd! Hibás utalás esetén, nem áll módunkban a terméket elküldeni.

Banki átutalásos fizetési mód választása esetén, az összeg beérkezését követő 1-3 munkanapon belül adjuk fel csomagodat.

Az utánvétes fizetési mód választása esetén, a csomagot 1-3 munkanapon belül feladjuk. A megrendelésed díját a csomag átvételekor kell teljesíteni a futárszolgálatnál készpénzben, vagy az automatáknál készpénzben, illetve bankkártyával.

Személyes átvételi mód választása esetén a fizetés történhet banki átutalással, illetve a helyszínen készpénzben.

Foxpost és GLS kiszállítás esetén is értesítést fog küldeni a csomagküldő, a várható érkezésről.

!Leggyorsabban GLS házhozszállítással tudjuk küldeni a csomagot. A feladást követő MUNKANAPON kiszállítják a csomagot. Amennyiben rendelésedet munkanapon 10 óráig leadod, illetve banki átutalásos fizetési mód esetén 10 óráig beérkezik a rendelés díja, akkor csomagot aznap feladjuk és a következő munkanapon a futár kézbesíti.

A délelőtt 10 óra után beérkezett rendelés, illetve utalás esetén, a csomagot másnap adjuk fel, GLS csomagszállítás esetén.

A FOX automatába kért rendelések, kb. 3-6 munkanapon belül érkeznek meg.

A FOX automaták helyéről a következő linken olvashatsz: https://foxpost.hu/csomagautomatak

A következő szállítási lehetőségek közül tudsz választani a PÉNZTÁR menüpontban:

1. GLS házhozszállítás- banki átutalással: 1490 Ft

2. GLS házhozszállítás- utánvéttel: 2190 Ft (A futárnál készpénzes és bankkártyás fizetésre is van lehetőség!)

3. Foxpost automatába- banki átutalással: 890 Ft

4. Foxpost automatába – utánvéttel: 1490 Ft

5. Személyes átvétel: Amennyiben ezt a lehetőséget választod, a rendelést követően felvesszük veled a kapcsolatot és előre egyeztetett időpontban személyesen átveheted a csomagodat a következő címen: 9235, Püski, Arany János utca 25./ A. Személyes átvétel esetén a fizetés történhet előre banki átutalással, illetve a helyszínen készpénzben.

KÜLFÖLDI szállítás: bizonytalan ideig szünetel.

A csomagolásról

A megrendelt termékeket minden esetben papír csomagolóanyagba csomagoljuk. Nem használunk műanyag kitöltőanyagot. A legtöbb esetben újrahasznosított papír alapanyaggal dolgozunk. Papírszalaggal zárjuk a dobozt.

A számláról

Környezetvédelmi meggondolásból, a rendszerünk automatikusan a megadott e-mail címre küldi a számládat, melyet a SZÁMLÁZZ.hu segítségével állítunk ki.

Amennyiben PAPÍR ALAPÚ SZÁMLÁT is szeretnél, kérem jelezd a PÉNZTÁR menüpontban a megjegyzéseknél. Ebben az esetben a számlát csomagodban küldjük.

A rendszerünk jelenleg csak MAGYARORSZÁGI szállításra van beállítva, amennyiben külföldre szeretnéd kérni a csomagodat, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot!