Akció!

Borgo de Pazzi -Hannah 19 olivazöld

1.490Ft

100% Lyocell (Eucalyptus)

Ajánlott tűméret: 3- 3,5 mm

100g / 300m

Származási hely: Olaszország
A csatolt fotón, a felső sorban az első.

Készleten

Leírás

A Lyocell egy 3. generácós műselyem, amelynek alapanyaga 100%-ban fenntartható, vegyszer használatát és az öntözést mellőző eukaliptusz ültetvényekről származik.

– A Lyocell fonal nanométeres vastagságú cellulóz szálakból áll (a szálak másfélszer vékonyabbak, mint a selyemszál). A nanotechnológia alkalmazásának köszönhetően a Lyocell vízmegkötő- és leadó képessége 50% jobb, mint a legjobb pamut alapanyagoké. A Lyocellből készült ruházat egyfajta védőburokként viselkedik, az izzadtságot felszívja, és a felszínre vezeti, ahol elpárologtatja, ezáltal segíti a hőszabályozást.

– Antibakteriális. A rossz szagokat előidéző baktériumok nem tudnak fejlődni a felületén, a Lyocell ruházat szagmentes marad, ezáltal sokkal többször lehet viselni / kevesebbszer kell mosni, mint a pamut anyagot. Ez a tulajdonsága megnöveli a ruházat élettartamát, valamint csökkenti a víz- és energiafelhasználást. Tudományosan megalapozott vizsgálatok igazolják, hogy azonos körülmények között viselve, még a műszálas anyagból készült ruházaton is több ezerszer annyi baktérium található, mint a Lyocellből készült termékeken.

– A nanométeres szálfinomság miatt nincs bőrirritáció. A Lyocell tapintása a selyeméhez hasonló, sokkal puhább, kellemesebb viselési komfortot nyújt, mint a pamut, vagy a gyapjú, a műszálról nem is beszélve.

– Hypoallergén és antisztatikus tulajdonságai, valamint a fentebb említett előnyei miatt kifejezetten ajánlott mindenféle ruházati termék, valamint a lakásban használatos textíliák, pl. ágynemű, takaró, fürdőszobaszőnyeg, stb. készítésére. Érzékeny bőrűek, allergiások is hordhatják.

– Kiváló víz- és hőháztartása miatt a Lyocell szálakat prémium kategóriás paplanok, párnák töltőanyagaként is használják.

– A pamut holmikkal ellentétben a Lyocell mérettartó, és enyhén rugalmas.

– A Lyocell gyártása során semmilyen vegyi anyag nem marad a fonalon, és nem kerül a környezetbe, így 100%-ban környezetbarát.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Borgo de Pazzi -Hannah 19 olivazöld” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.